Lycka ger Lyster

Unna dig själv en lyxig julklapp

julklapp till dig själv

Ibland så får man ta tag i saker och ting helt på egen hand, om ingen annan gör det åt en. Så här när det lackar mot jul vill vi bara göra dig uppmärksam på att även om du främst tänker på andra runt om dig, även unna dig själv någon lyxig julklapp som du vet om att du förtjänar. Nedanför kan du hitta några bra tips, om det är så att du själv har svårt att komma fram till något som lockar. 

Gymkort

Den som vill förbereda inför det kommande nyårslöftet och faktiskt ge sig själv någonting som kan göra en extrem skillnad i sitt liv bör satsa på ett gymkort. Det kanske inte låter som världens roligaste julklapp till sig själv, men vi kan lova att du kommer att ändra dig när du väl kommit igång och är inne på din andra eller tredje månad. Den som lyckas ställa om sitt liv till det bättre brukar aldrig längre vela se tillbaka, då ett aktivt liv både är roligt och får en att må så mycket bättre som människa.

Smycken

De allra flesta av oss tjejer gillar smycken och så även många män. Om du är en av de som har massvis med olika smycken liggande i dina byrålådor som är köpta från exempelvis H&M och som du kanske bara använt en gång för att sedan glömma bort, så rekommenderar vi dig istället att köpa dig ett par riktiga silverörhängen eller något liknande smycke, som du kommer känna att du kan bära nästan jämt. Det kommer både göra dig snygg och underlätta din vardag då du inte behöver stå och rota i dina gamla högar i onödan.

Skor

Då vintern är långt ifrån över så kan det fortfarande vara läge att införskaffa sig ett par rejäla och snygga vinterskor som gör att man både kan få känna sig fin samtidigt som man slipper frysa! Oftast är just vinterskor något som av någon anledning nerprioriteras, kanske för att de vid en första anblick inte verkar lika roliga att shoppa loss på, men om du tar någon sekund och tänker närmare på saken, kommer du mest troligt komma fram till att det är någonting som vore väldigt bra att äga ett par av högre dignitet.