Lycka ger Lyster

Ta hand om dig och din kropp

Många gånger så kanske vi inte reflekterar över hur pass viktigt det är att vi tar hand om oss och våra kroppar. Att motionera är viktigt för oss i det långa loppet och ju tidigare vi börjar desto bättre är det.

Det är enkelt att lägga till med olika vanor och för att vi ska kunna leva ett hälsosamt liv så är konditionsträning en av sakerna som hjälper oss att må bättre.  Det behöver inte vara en satsning på elitnivå utan det kan räcka med att dagligen röra på sig mer än promenader till och från arbetet. Det finns många möjligheter till träning på gym som kan passa om man vill göra detta.

I många fall så hjälper raska promenader till att må mycket bättre. Skapa dina nya vanor med att ta längre promenader hem från arbetet. Det kanske tar en halvtimme längre att ta dig hem, men det är en investering för framtiden. Du har bara dig själv att tacka om du orkar med mer på dagarna och får en bättre kondition.

Under helgen så kan det bli mer rörelse då man är ledig. Skapa dina vanor på ett roligt sätt och kanske hela familjen vill hänga med ut på dina promenader. Pack med något hälsosamt i ryggsäcken och ge er ut på spännande utflykter i närområdet.