Lycka ger Lyster

Smycka dig rätt i kylan

Knappt är sommaren över förrän det är dags att tänka på vad som kommer att vara inne i höst och i vinter. Till hösten kommer det vara populärt med smycken med speciella former och motiv som har hämtat inspiration från naturen. Smyckena i höst kommer inte att vara lika färgstarka som vår- och sommarmodet var, men däremot kommer de att utmärka sig genom att de är stora och tunga. Det kommer att vara mer dova pastellfärger och matt metall.

På Damernas Världs hemsida kan du se exempel på hur de stora, vackra smyckena ser ut.

Organiska motiv

Smycken som hämtar inspiration från djur- och växtriket har vi kunnat se ett tag nu, och den trenden håller i sig. Hos många guldsmeder och smyckesdesigners ser vi organiska motiv i form av löv, fjädrar, vattendroppar och fåglar. En av dem är Mila Silver som både säljer smycken från utvalda märken samt egendesignade, unika smycken.

Kombinera för att synas

För att dina smycken ska få chansen att sticka ut kan du exempelvis klä dig enkelt i jeans och t-shirt, men med stora smycken. Det är även inne med mönstrade kläder och att blanda färger precis som du själv vill. Det enda som sätter gränsen är hur mycket du själv vågar.

Jetset och rock

Modevärlden ser just nu ut att ha en inriktning som kombinerar de helt olika stilarna glamour och rock. Det är skinnjackor, kostymer, stickat och självklart de stora smyckena. Modet är också mer lite mer vågat med djupare urringningar och i år handlar allt om att skapa stora kontraster.