Lycka ger Lyster

Olika sätt att få en bättre hy

Vi lägger ner massor med pengar på att få en bättre hy och det är som sagt inget fel med detta. Men det finns olika sätt att få en bättre hy mycket billigare. Alla är vi olika och här följer våra tips om en bättre hy.

Få bättre hy

Genom att massera sitt eget ansikte så kommer blodflödet öka och gör så att huden blir mycket piggare och inte se så grå och trött ut. Prova också att sova med huvudet högre om du kan, någon eller några extra kuddar som gör att huvudet kommer högra och det blir mindre vätskeansamling kring dina ögon. Renhet är också viktigt så man inte går och lägger sig utan att i alla fall tvätta av sig allt smink.

Några bra tips

Rökning vet nog alla vid det här laget inte är speciellt hälsosamt och så även för din hy. Om det känns svårt så kan du alltid prova någon e-cigg från eSmokes, ett mycket bra alternativ till traditionella cigaretter som gör din hud grå och trist. Försök även att minska intaget av sötsaker som kan vara orsak till akne. Att dricka mycket vatten är bra oavsett om det är för huden eller annat, någonstans så gäller det att få i sig ungefär åtta glas per dag.

Tips att stressa mindre

Försök också att stressa mindre, försök hitta någon metod som passar dig. Expressens Hälsoliv ger dig 10 bra sätt att stressa ner och hitta harmoni. Spa kan vara ett utmärkt sätt att koppla ifrån vardagens stress och kunna varva ner. Se till att du får sova så mycket som du behöver. För lite sömn skapar en oro i kroppen som också kan bli ett stressmoment för kroppen.