Lycka ger Lyster

Må bra på ett enkelt sätt

Må bra vill vi väl alla göra och faktum är att det faktiskt inte alls behöver vara så svårt som många tror. Här kommer därför några tips på vad man kan göra för att må bra.

Träning

Att röra på sig är en av de absolut viktigaste sakerna man kan göra för att må bra. Det roliga är ju också att det finns så väldigt många olika sätt att motionera och träna på, i form av till exempel konditionsträning som löpning och cykling, styrketräning samt bollsporter som fotboll, tennis, innebandy och dylikt. Andra bra motionsformer där man också rör på sig en hel del är dans och yoga.

Mat

Maten är så klart också viktig om man vill må bra. Äter man allt för mycket fet mat och så kallad skräpmat av olika slag är ett bra tips att försöka äta lite mer nyttigt, framför allt i form av mer grönsaker och även frukt.

Faktum är att även nyttig mat kan smaka alldeles utmärkt, det gäller bara att tillaga det på rätt sätt. Ett bra tips är att satsa på färgglad mat med grönsaker i många olika färger, inte bara är det gott och nyttigt, det är också trevligt att titta på.