Lycka ger Lyster

Klä dig ungt och trendigt

Låt oss vara ärliga för sen sekund. Merparten av oss människor undviker gärna att klä sig i plagg som automatiskt lägger till en sisådär 10 år till intrycket av våran ålder. Att klä sig ungt, fräscht och trendigt är istället något de alla flesta fördrar och strävar emot.

Ungdomlig och välklädd kvinna

När vi talar om att klä sig ungdomligt och trendigt betyder inte det att du direkt måste kopiera stilar rakt av från folk mycket yngre än du själv. Det handlar mycket mer om att försöka följa med i modetrenderna och att använda de inslag som du anser passar väldigt bra för just dig. Det handlar även om att vissa gånger våga utmana dig själv och att prova på kläduppsättningar som inte hör till vanligheterna.

Du får helt enkelt inte glömma bort det lekfulla i att klä sig snyggt, att mode är ett sätt att uttrycka sig och att kläder inte bara är ett nödvändigt funktionellt ont. Vissa företag är speciellt inriktade på ett utbud för de som vill klä sig med en ungdomlig touch. Ett sådant företag är Nelly, en nätbutik med ett fantastiskt stort utbud av kläder och märken, där det finns något för de allra flesta.

Något som är minst lika viktigt är att du matchar dina kläder med en fin utstrålning. Med and glad och positiv attityd blir du både attraktivare, men ger också intryck av att vara ung och sugen på livet. Du framstrålar helt enkelt energi och styrka, något som är starkt förknippat med ungdomen i sig. En sidoeffekt av att ge sig den på att tackla vardagen på ett positivt sätt, är att den ofta då faktiskt även ter sig på det viset. Det finns med andra ord mycket att hämta, om du inte redan är en av de som förstått värdet i en positiv attityd och vad det ger gör för ditt helhetsintryck.