Lycka ger Lyster

Känslan av att må bra

Lycka

Visst är känslan av att må bra oslagbar? När allt fungerar som det ska både med kropp och allt annat runt omkring, lyckan när man känner att man gjort något bra eller att allt rullar på utan större problem.

Ungefär som känslan när man blivit gravid och efter nio månader föder fram ett friskt och härligt barn, det kan ha varit en kamp just under förlossningen men den känslan när man få se att det finns tio fingrar och tio tår och att barnet är i fin form. Hälsan är viktig för oss och mår man inte bra så är det mycket som kan bli lidande, jobbet kan få stå tillbaka och man kanske inte kan träna som man gjort tidigare.

Känner man att något inte är ok så bör man kolla upp på sin hälsocentral om allt står rätt till, nu kanske man inte behöver göra hälsokoll varje år men ju äldre man blir ju tätare kanske man bör kolla upp sin hälsostatus. Det sista man vill är att må dåligt och man försöker att hålla sig i form med träning och andra aktiviteter. Försök att hitta aktiviteter som passar under den period när kroppen inte är som den ska, det behöver inte vara något jätte ansträngande utan mer bara att man får röra på sig eller komma ut i friska luften som gör att man kommer att må lite bättre.