Lycka ger Lyster

Högkvalitativ design till mobilen

Nu när datorerna har börjat bli så kraftfulla att de allra enklaste modellerna klarar av de allra vanligaste sysslorna så har design och mode blivit en allt större del av våra designbeslut. Mobil och datortillverkarna tävlar konstant om att skapa den tunnaste och snyggaste designen de kan, men det har även skapats en tredjepartsmarknad. 

telefon

Då telefonerna i sig aldrig är speciellt unika i designen så väljer många att komplettera med någon form av skal eller fodral, det är där vi skall fokusera idag.

Skal

Ett skal är egentligen bara designat för att skydda telefonens sidor och baksida om man skulle råka tappa telefonen. Då dagens mobiltelefoners framsida till största delen består av en glasskärm så brukar dessa även vara mycket bra på att skydda skärmen mot fall där telefonen landar på kanten.  Skal är bäst för de som vill utsmycka och skydda sin mobiltelefon utan att för den delen behöva göra den speciellt mycket tjockare eller större.

Fodral

Den stora fördelen med att använda sig av ett fodral istället för ett skal är att fodralen även skyddar skärmen då telefonen inte används. Perfekt då telefonen förvaras i fickan eller väskan. Då telefonen nu anses lika viktig som börsen och nycklarna när man går ut ur huset så har det börjat dyka upp allt fler alternativ som för in kort och kontantförvaringsfunktionerna från en börs in i telefonfodralet. På så sätt har man en mindre sak man kan råka glömma på morgonen.

Egen design

För att få en helt egen unik design på ditt fodral eller skal så finns det en uppsjö av stickers och bling att köpa. Du kan köpa ett skal med strasstenar och själv rita upp ett häftigt mönster och bara klistra fast strasstenarna efter mönstret. Du kan också måla unika mönster på ditt befintliga skal för att få till ett helt eget uttryck. Sen finns det även lite tillbehör du kan köpa till som du kan ha hängandes från till exempel högtalaringången när du inte använder den eller varför inte limma på lite päls eller något annat coolt tyg.

Hur din telefon ser ut kan säga mycket om vem du är så gör den såsom du vill ha den.