Lycka ger Lyster

Hitta mode och skönhet till bättre pris

Många pratar om att man bara ska köpa kvalité och vara okej med att en mascara kostar flera hundra kronor eftersom det är ett bra märke. Vi är här för att säga nej! Det går så klart att hitta bra saker till vettiga priser, du behöver bara veta vart du ska leta. 

Först och främst ska du använda dig av rabattkoder när du får chansen. Om du hittat något snyggt kan du alltid googla och se om det finns rabattkoder till den sajten. Om du gillar kläder från H&M och vill shoppa loss kan du nästan alltid hitta en rabattkod som drar ned slutpriset på din shoppingrunda.

Vill du ha kläder av kvalité men inte betala dyra slantar? Vänd dig till en second hand-butik eller loppis. Där kan du hitta riktigt fina kläder från gångna tider. De har trots allt hållit i flera årtionden så kvalité är det åtminstone. Om du inte är en fan av de äldre modellerna går det alltid att fixa och tricksa med plaggen. Men det är en helt annan artikel!

Bli medlem på några köp- och säljgrupper på Facebook. Många nästan skänker bort sina utsorterade kläder. Du kan hitta stora klädpaket med två-tre dussin plagg för några hundralappar. Det du inte själv gillar kan du skänka eller sälja bort. Det är en liten risk att köpa ett paket där du inte alltid kan se vad det innehåller, men risken är som sagt liten eftersom priset är lågt. Titta också på Trader och Blocket efter dyrare plagg som andra bara vill bli av med. Eftersom Tradera har budgivning kan prislappen sluta lite högre än på Facebook men du kan istället hitta mer exklusiva plagg för en bråkdel av originalkostnaden.

Sist kan vi säga att vi rekommenderar inte att du köpa begagnat smink. Det kan vara för gammalt och har tappat all sin lyster samt att det finns en smittorisk när du använder läppstift, mascara och foundation som någon annan redan har använt.