Lycka ger Lyster

Hälsa och skönhet inifrån och ut

För att utsidan ska vara frisk och fräsch är det viktigt att också insidan är det. Faktum är att insidan och utsidan samverkar mer än vad man tror. Har man en hälsosam insida har man också oftast en hälsosam utsida och vice versa.

Saker som kost, sömn och motion påverkar både insidan och utsidan. Av den anledningen är det viktigt att äta rätt, se till att få ordentligt med sömn samt att röra på sig med jämna mellanrum. Följer man bara dessa enkla råd så kommer man att få både en insida och en utsida som man är nöjd med.

Ett exempel på en kroppsdel som påverkas av både insidan och utsidan är huden. Det är inte bara viktigt att hålla huden i trim genom att rengöra den och dylikt. Det är minst lika viktigt att äta rätt och sova rätt för att hålla huden frisk. Och dina egna känslor påverkar också huden. En pinsam situation ger röda kinder, skräck gör dig blek och lycka ger dig lyster!

Den här sidan är för dig som vill lära dig mer om skönhet och hälsa. Båda utsidan och insidan räknas och på lyster.nu vill vi prata om båda ämnena. Här kan du få tips och kunskap och framförallt ska vi ha roligt här! Skönhet och hälsa ska vara roligt och mysigt för annars kan man lika gärna inte göra det.