Lycka ger Lyster

Garderobsrensning inför hösten

Varje årstid har sin charm och nu står vi inför hösten och det kanske är dags att titta över sin garderob. Det kan vara skönt med en garderobsrensning inför hösten och säkert är det något som behöver införskaffas. Man kan ha en begränsad yta där man förvara sina klädesplagg och då gäller det att planera så allt får plats.

Var sak på sin plats är en bra grej för att allt ska rymmas i de garderober och förvarningsutrymmen som finns i en modern lägenhet. Om man rensar ut kläder som inte använts på länge så får man ju mer palts men det finns också plats för att skaffa sig något nytt. Det är alltid trevligt att göra sig av med kläder man inte haft på länge för att köpa sig något nytt och fräscht. Att uppdatera garderoben med det senaste är kanske något som man vanligtvis gör när man kastat bort något gammalt.

Om de plagg som man rensat ut är hel och ren så kan man med fördel skänka dessa till någon hjälporganisation så gör man sitt till återvinning. Det kan också kännas bättre att någon annan som har behov av kläder kan få dina att använda. Om du inte vill ge bort dina kläder kan du sälja dessa på exempelvis blocket och skänka pengar istället till en organisation. Det spelar inte så stor roll, att bara slänga funktionella kläder kan kännas som ett slöseri på något sätt.