Lycka ger Lyster

Behovet av sol och ljus

Sommaren är över och vi kliver med raska steg mot höst och snart vinter. Det kan vara en årstid då man bleknar och inte får allt för många soltimmar. Förvisso så kan man vara ute soliga vinterdagar och det kan ju vara härligt.

Hösten däremot kanske inte erbjuder allt för många timmar sol utan det kan för det mesta vara ganska grått och trist. Behovet av sol och ljus kan vara olika för oss och vi kan åtgärda detta genom utlandsresor och solarium. För att få färg så kan man använda sig av olika sätt och brun utan sol kan vara ett bra alternativ för att se brun ut. Här gäller det att se upp vilken produkt som man väljer.

Hos skönhetssalonger så kan de erbjuda spraytan för att få ett bättre resultat. Upp till tio dagar kan behandlingen sitta i och det kan vara något som man gör vid speciella tillfällen då man vill få lite färg. Hel- eller halvkropp kan man boka hos exempelvis BeautyLounge i Stockholm. Inför din behandling så gäller det att du kommer osminkad och inte använder någon kräm eller andra hudprodukter. Duscha och tvätta dig ordentligt innan din spraytan.

Solarium kan också vara något som man då och då använder sig av. Tänk dock att alltid vara restriktiv med solarium men också vanligt solljus. Se till att använda solskydd vid direkt solljus. Även om vi mår väldigt bra av solen och dess strålar så gäller det att inte vistas för länge i direkt solljuset.