Lycka ger Lyster

Att hitta sin lyster

För oss alla så finns det något inneboende i oss att vi vill se bra ut och att hitta sin lyster i hud och hår. Det är viktigt att vi tar hand om oss på bästa sätt och använder oss av de produkter som passar oss bäst.

Lyster i ditt hår

Skapa lyster i ditt hår

Alla är vi olika och vi har olika typer av kvalité på håret. Det är så att ett och samma schampo passar inte till alla utan det gäller att hitta det som passar dig och ditt hår bäst. Speciellt om du har färgat det så behöver du ett schampo som behåller infärgningen till max. Allt eftersom du tvättar ditt hår så försvinner färgen som har gjorts och med ett anpassat schampo som gör att den färg du valt stannar kvar längre. Du får behålla både din färg och ditt lyster. Se till att använda bra produkter för ditt hår så det inte blir torrt och frissigt.

Skapa lyster på din hud

Speciellt under vinterhalvåret är det mycket torrare ute på grund av kylan. Detta gör att vi får arbeta mer för att skapa den lyster vi vill ha på vår hud. Tack vare kylan så dunstar den fukt som finns i vår hud och vi behöver återfukta vår hud betydligt mer än på sommaren. Det är viktigt att vi använder oss av riktigt bra hudvård. Likaväl som vi använder bra schampo för vårt hår så ska vi använda bra produkter för vår hud. Återfuktande krämer är bra för din hud. Hela kroppen behöver återfuktande krämer och se till rengöra ordentligt innan du återfuktar.